Prehrana

Informacije   |   01.01.2017.
Prehrana

Restoran Škola

Nasuprot Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici u svibnju 2014. godine za sve građane otvoren je Restoran „Škola“. Od rujna 2014. godine tj. od početka nove akademske godine Restoran pruža i usluge studentske prehrane.

Restoran nudi samo hranu spravljenu bez aditiva i konzervansa izrađenu od namirnica pretežno s područja Virovitičko-podravske županije. Kuhinjski pogon projektiran je po najvišim standardima struke, te organiziran po propisima visokog HACCAP-a.

Svi zaposlenici prošli su posebnu obuku za rad u studentskom restoranu, što znači da su detaljno upoznati sa propisima, normativima i namirnicama odnosno jelima u skladu s Pravilnikom i dopunama Pravilnika za pripremu jela u studentskoj prehrani.

Sav inventar je potpuno nov, certificiran i ispitan, sa svim potrebnim dozvolama, te po standardima EU kao i po propisima i Zakonima RH.

Radni kapaciteti kuhinje i kadrova u njoj su prijem, obrada, priprema i proizvodnja te posluživanje više od 1.200 obroka u jednoj smjeni.

Caffe bar Škola

U svibnju 2014. godine uz restoran, otvoren je i Caffe bar „Škola“ te u kratko vrijeme postao omiljeno okupljalište studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, ali i svih ostalih građana Virovitice i okolice. Bilo da želite popiti kavu sa prijateljima ili obitelji, gledati omiljenu utakmicu ili prisustvovati vrhunskom partyju Caffe bar „Škola“ je pravo mjesto za vas. Mirno okruženje, besplatan Wi-Fi, veliki parking i ljubazno osoblje samo su neki od razloga zašto posjetiti baš Caffe bar „Školu“.

Poveznice

 
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.