JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU PRAVA NA SUBVENCIONIRANO STANOVANJE U STUDENTSKOM DOMU VIROVITICA U AKADEMSKOJ GODINI 2024./2025.

Natječaji   |   05.07.2024.

Veleučilište u Virovitici raspisalo je Javni natječaj za dodjelu prava na subvencionirao stanovanje u studentskom domu u akademskoj godini 2024./2025. Uvjeti i kriteriji, kao i sve druge informacije u svezi ostvarivanja prava na smještaj, nalaze se u samom tekstu javnog natječaja.

Prijave se podnose zaključno do 26. srpnja 2024. godine, a prijava se ispunjava online na adresi: https://websc.vuv.hr/sc/2

Postupci u online prijavi:

  • potrebno kliknuti na registracija
  • upisati ispravan OIB kandidata
  • kliknuti na suglasnosti; za obradu podataka i preuzimanje podataka iz Porezne uprave.
  • web prijavu (obrazac A i Izjavu o članovima kućanstva) treba isprintati, potpisati i poslati zajedno s ostalom dokumentacijom.
  • studenti koji prvi puta upisuju prvu godinu preddiplomskog studija (brucoši) dužni su priložiti obrazac B potpisan i pečatiran.
  • U slučaju neprimanja maila s web prijave pregledati u "bezvrijednu e-poštu" 
  • šalje se skenirano na mail: studom@vuv.hr ili preporučeno poštom na adresu:

 

Veleučilište u Virovitici

Studentski dom Virovitica

Ulica Matije Gupca 78

33 000 Virovitica

 

 

 

Preuzimanje:

Javni natječaj.pdfOdluku o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2024._2025..pdfOdluka o pokricu troskova stanovanja u studentskim domovima za razdoblje od 16.srpnja 2024. do 31.kolovoza 2024._6.pdfPravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika NN 77_24.pdfPravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje.pdfIzjava o clanovima kucanstva bez IOB-a.pdfNatjecaj_subvencionirano stanovanje_prihvatljiva dokumentacija.docOdluka, cijene.pdfOBRAZAC B.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.